Massage Odense

Massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, nedsætter eller fjerner smerter. Skaber bedre balance i muskulaturen og giver et generelt meget bedre velvære.

Hvad enten det drejer sig om behandling af »almindelige problemer« (hovedpine, nakke­, skulder­, rygproblemer, m.m.), så kan behandlingen af kroppen løsne og løse disse problemer. Muskulære problemer som man ser i idrættens verden, adskiller sig ikke væsentlig fra skader opstået i andre sammenhænge. Det er for så vidt ligegyldigt, om de muskulære problemer er opstået som følge af idræt eller arbejde.

Fysiurgisk Massage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre efter arbejde, er det en godt med massage.

Desuden kombinerer jeg min massage med mange effektive teknikker. Fra klassisk fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.

Massage er for dig der gerne vil løse dine problemer såsom, hovedpine, nakke­, skulder og rygproblemer mm.

Hvordan kan massage generelt hjælpe dig med?

Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne. Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med bedre flow

Hypertonus, når musklerne er overspændte og ikke kan slappe af. Udover at strække og opvarme væv, udløser sportsmassagen beroligende stoffer

Generel stivhed i muskulatur og led. Når vævet bliver smidiggjort og musklerne mere afslappede, forsvinder “stramheden”

Ømme muskler og smerter. Spændt muskulatur, myoser og overbelastninger gør ondt – slip af med det!

Hvordan virker fysiurgisk massage?


massage odenseDyberegående massage anvender man til fjernelse af affaldsstoffer, såsom mælkesyre der ophobes i muskulaturen under, eller umiddelbart efter hårdt muskelarbejde. Ved monotont muskelarbejde, kan der foruden en oplagring af affaldsstoffer udvikles myoser, som vil ”blokere” musklens optimale virke. Disse kan fjernes ved dyberegående massage.

Den dybe massage, hjælper kroppen med at pumpe “brugt” blod ud af muskulaturen ved at hjælpe venepumperne. På samme måde hjælper den også lymfesystemet. Lymfesystemets drænende virkning bliver mere effektivt således at affaldsstofferne lettere fjernes fra vævet.

Desuden skaber massagen friktion, som sammen med den større blodcirkulation, giver varme, og når kroppen bliver varm, udvides blodkarrene, hvilket igen hjælper kroppen med bedre flow.

Når man strækker og trækker i vævet, har det en god lindrende og smidiggørende effekt. Det er for eksempel rigtigt godt for personer med meget stramme muskelfascier (muskelhinder) og stramme sener.

Jeg arbejder meget med tryk på triggerpunkter. Det er punkter bl.a i musklerne, som kan være ekstra ømme, når de er aktive, og som kan være effektive at få behandlet. Mange med skuldersmerter, frossen skulder, rygsmerter, fingre der sover mm, har haft stor gavn af at blive behandlet med tryk på disse punkter.

Massage har også en smertelindrende og afslappende effekt. Ved massage udløser man kroppens eget morfinstof (endorfin), som hæmmer hjernens evne til at opfatte smerte. Gennem de førnævnte effekter af massagen, kan man opnå en lokal afslapning af muskulaturen. Massage stimulerer de følenerver, der opfatter tryk, berøring, varme, spænding og bevægelse i muskler og andre bindevæv. Denne stimulans sendes til det centrale nervesystem (CNS), der skaber afslapning gennem impulser til musklerne

Graviditetsmassage

Når du er gravid, kan kroppen nemt blive udfordret. En dejlig graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper af, imens din krop bliver plejet, kan gør underværker.

Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer. Mange vælger også en time på briksen simpelthen for at gøre noget ekstra godt for sig selv.

Mange gravide benytter sig af graviditetsmassage, når maven vokser. Det, der gavner dig, gavner dit barn.

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt, at du føler, du er i trygge rammer

Hvordan foregår en graviditetsmassage?

 

Jeg har en massage pude jeg ligger oven på briksen så der er plads til din mave.og virker som et hul i briksen. Den kan indstilles alt efter hvor stor maven er. Dvs. du kan ligge godt tilrette på maven og slappe af under massagen.

Mange oplever at graviditetsmassage har givet en lettere fødsel, da kroppen er mere afslappet.

Hvornår kan du få graviditetsmassage?

I princippet kan du få graviditetsmassage stort set, hvornår det skal være. Der skal være stærke kontraindikationer, før det anbefales at undlade massage som gravid.

Det kan være bækkenløsning, feber eller anden sygdom, og er du i tvivl, om du bør undlade at få graviditetsmassage, så kontakt først din læge.

Du kan også købe et gavekort til graviditets massage og forære til din gravide veninde.

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse. Lig og nyd en grundig, afslappende massage og lad dit sind få et break fra hverdagens stress.

Mange oplever bedre søvn og lavere stressniveau efter massage.  Du kommer ganske enkelt i bedre kontakt med dig selv og din krop, og den beroligende effekt afspændingsmassagen har, hjælper puls og tanker med at falde til ro.

Jeg starter med at løsne skuldeåget. Herefter bruger jeg lange blide strøg, der fordeler olien og skaber varme i dit væv, så vi stille og roligt kan gå dybere ned i muskulaturen uden at det føles hårdt. Stillle og roligt arbejder jeg hele kroppen igennem

Jeg slutter altid af med en ansigtsmassage.